Magazin > Odnosi in prosti čas
234 ogledov

Kaj pomeni seks s sodelavcem?

seks Shutterstock
Zagotovo ste že kdaj sanjali o seksu z bivšim, sodelavcem ali kakšnim zvezdnikom. Preverite, kaj takšne sanje pomenijo.

Seks z bivšim partnerjem
Takšne sanje so lahko nadležne, strah, da se boste vrnili v objem bivše ljubezni, pa je odveč. Tovrstne sanje naj bi pričale o tem, da vas nekaj muči oziroma da vam nekaj manjka, kar simbolizira vaš nekdanji partner. Če je bil do vas korekten in ljubeč, vam verjetno primanjkuje varnosti. Če sanjate o seksu z osebo, s katero ste ljubimkali pred mnogimi leti, to pomeni, da morate rešiti neko težavo iz preteklosti.

Seks s sodelavcem
Pravijo, da so sanje o seksu s sodelavcem najpogostejše vroče sanje. Če vas sodelavec ali sodelavka privlači, so sanje lahko prijetne in tudi njihove pomen je zelo jasen … Velikokrat pa se zgodi, da sanjamo osebo, ki nas odbija oziroma ki je do nas sovražno nastrojena. Takšne sanje vas opominjajo na to, da delate v stresnem okolju in da bi bilo bolje, če bi zamenjali službo. Če med seksom s sodelavcem mislite na partnerja ali pa se ta ves besen prav tako pojavi v sanjah, naj bi to pomenilo, da partner z vašo službo ni zadovoljen.

Seks z zvezdo
O estradnikih ponavadi sanjajo ženske. Takšne sanje nastanejo zaradi neizpolnjenih fantazij. Če na primer sanjate seks z romantičnim glasbenikom, je to lahko znak, da si takšne osebe želite v svojem življenju oziroma da vam v obstoječi zvezi primanjkuje romantike. Tovrstne sanje menda lahko pomenijo tudi željo po slavi.

Seks z osebo istega spola
Takšnih sanj se nikar ne prestrašite. To ne pomeni, da ste istospolno usmerjeni, ampak da si želite v svoji zvezi več razumevanja.

Seks z neznancem
Takšne sanje naj bi kazale na željo po skrivnostnosti. Te sanje so pomembne, če ste zanemarjali spolno življenje. Predstavljale naj bi namreč podzavestno željo po eksperimentiranju, še zlasti, če sanjate skupinski seks.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.