Magazin > Odnosi in prosti čas
129 ogledov

Kaj razkriva mesec rojstva?

seks Profimedias
Ljudje, ki so rojeni istega meseca, naj bi imeli podobne značajske lastnosti.

To naj bi o ženskah razkrival mesec rojstva.

Januar
Dekleta, ki so rojena januarja, so zelo ambiciozna, a obenem konzervativna. Do drugih so zelo kritične, čeprav mnogokrat o svojih čustvih ne želijo govoriti. Najraje so v družbi oseb, ki imajo iste vrednote in poglede na svet. Z osebami, ki niso na enakem intelektualnem nivoju, se ne ukvarjajo.

Februar
Ta dekleta so zelo romantična. Ker so tudi muhasta, je z njimi treba delati v rokavičkah. Njihova domišljija je brezmejna. Ljubijo svobodo. Če jih boste izdali, se verjetno ne bodo več vrnila v vaš objem.

Marec
Gre za zelo karizmatične in šarmantne osebe. Ljudje so zelo radi v njihovi družbi. So tudi zelo zveste in svoje srce bodo poklonile le moškim, ki so ga vredni. Če jih boste ujezili, boste začutili njihov bes.

April
Zelo dobri govorci, ki blestijo v službah, v katerih je komunikacija zelo pomembna. Dekleta, rojena v tem mesecu, so sicer znana tudi po ljubosumju in pomanjkanju samozavesti, zato so mnogokrat zelo občutljiva. Ko pa vam zaupajo, vam bodo odprla srce in naredila vse, da vas osrečijo.

Maj
Držijo se svojih vrednot. Večina žensk, ki je rojenih v tem mesecu, je privlačnih, ker pa so trmaste, imajo moški v njihovem življenju z njimi vedno polne roke dela.

Junij
So radovedne, ustvarjalne in komunikativne. Včasih bi se morale ugrizniti v jezik, saj pogosto spregovorijo, preden dobro premislijo o možnih posledicah njihovih besed. Svojih čustev in mnenj ne skrivajo. So močnega značaja.

Julij
Gre za lepe, pametne, skrivnostne in odkrite ženske. Konfliktom se izogibajo, kar pa ne pomeni, da svoje mnenje skrivajo.

Avgust
Imajo ogromno srce, kar mnogi pogosto spregledajo, saj se zdi, da se mora svet ves čas vrteti okoli njih. Ne prepirajte se z njimi, saj ne morete zmagati. Njihov smisel za humor je izvrsten. Negativnim ljudem se izogibajo. Rade so v središču pozornosti in ponavadi tudi so. Ker so zelo močnega značaja, se moški nanje lepijo!

September
Zelo disciplinirane, prijazne, prijetnega značaja in privlačnega videza. Osebam, ki so jih izdale, ne bodo nikoli oprostile. Znajo biti tudi maščevalne. Niso dekleta za eno noč, saj si želijo večne ljubezni. Od partnerja veliko pričakujejo.

Oktober
Gre za zelo inteligentne ženske, ki svoja čustva skrbno skrivajo. Imajo močan značaj, ker pa se bojijo izdaje, se držijo bolj zase.

November
Od daleč zavohajo laž. Ne igrajte se z njimi. Svojega mnenja ne skrivajo.

December
Gre za nepotrpežljive ženske, ki pa kljub temu vedno dosežejo svoj cilj. Cenijo pozitivne ljudi in drugim zelo hitro zaupajo, včasih prehitro ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.