Magazin > Odnosi in prosti čas
42 ogledov

Kaj se je zgodilo s parom, čigar poljub je obšel svet

poljub, kanada Flickr
Poljub med Alexandro Thomas in Scottom Jonesom je eden najbolj znanih poljubov vseh časov.

Fotografija para je nastala pred šestimi leti med navijaškimi nemiri v Vancouvru. Alexandra iz Kanade in Scott iz Avstralije sta še vedno skupaj. Sedaj živita v Perthu, kjer ona dela kot inženirka, Scott pa je stand-up komik. V prostem času rada potujeta in fotografije s potovanj delita na družbenih omrežjih.

Leta 2011 je Scott v intervjuju za CBS povedal, da je želel s poljubom Alexandro, ki je med begom pred policijo padla, pomiriti. Sedel je k njej, da bi ji pomagal na noge in ji ob tej priložnosti na usta prilepil poljub, saj je bila prestrašena. "Ljudje so si fotografijo razlagali na različne načine. Eni so trdili, da je bila fotošopirana, nekateri so videli le ljubezen, nekateri pa so govorili, da sem jo ranil in da je bila posiljena,“ je povedal Scott.

Kaj se je zgodilo s parom, čigar poljub je obšel svet

 

Poljub med Alexandro Thomas in Scottom Jonesom je eden najbolj znanih poljubov vseh časov.

 

Fotografija para je nastala pred šestimi leti med navijaškimi nemiri v Vancouvru. Alexandra iz Kanade in Scott iz Avstralije sta še vedno skupaj. Sedaj živita v Perthu, kjer ona dela kot inženirka, Scott pa je stand-up komik. V prostem času rada potujete in fotografije s potovanj delita na družbenih omrežjih.

 

Leta 2011 je Scott v intervjuju za CBS povedal, da je želel s poljubom Alexandro, ki je med begom ped policijo padla, pomiriti. Sedel je k njej, da bi ji pomagal na noge in ji ob tej priložnosti na usta prilepil poljub, saj je bila prestrašena. „Ljudje so si fotografijo razlagali na različne načine. Eni so trdili, da je bila fotošopirana, nekateri so videli le ljubezen, nekateri pa so govorili, da sem jo ranil in da je bila posiljena,“ je povedal Scott.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.