Magazin > VIP
92 ogledov

Kaj se je zgodilo s temi projekti?

ivona Marko Vavpotič.
Naši estradniki so določene projekte očitno prehitro napovedali …

Včasih je res bolje molčati. Mnogi so v javnosti že večkrat napovedali projekte, iz katerih pa na koncu ni bilo nič. To se je zgodilo tudi našim slavnim ...

To so projekti, ki smo se jih mi najbolj veselili, a še niso ugledali luči sveta.

Iryna Osypenko Nemec je decembra lani v finalni oddaji resničnostnega šova Gostilna išče šefa razkrila, da bomo v trgovini lahko kmalu kupili čokoladice po njenem receptu.
Podrobnosti tedaj ni hotela izdati, o čokoladicah, ki naj bi že decembra lani priromale na prodajne police, pa tudi ni ne duha ne sluha. Smo jih morda zgrešili?

Emi Nikočević iz Bara je konec julija napovedal, da namerava proizvajalec čistil Meglio z njim dobro zaslužiti. Škofjeločan naj bi postal obraz njihove izbrane linije čistil. Čistila naj bi na trg prišla septembra. Nismo jih še videli. Emi pravi, da trenutno za to nima časa. Bomo še malo počakali …

Tudi barovka Ivona je imela velike načrte. Še pred svojo operacijo prsi je napovedala sodelovanje s srbsko divo Sorajo. Prvega julija je za naš portal povedala, da bomo več o sodelovanju izvedeli "čez štiri tedne“. Sicer pa naj bi bila Ivona v Sloveniji zelo zaposlena, tako da bo morala Srbija očitno še malo počakati.

Se spomnite, kako je pred štirimi leti odjeknila vest, da bo pevka Žana Povše Salobir zaigrala v pravem hollywoodskem filmu pa ji nihče ni verjel? Takrat nas je celo kontaktiral producent filma Raul Julia Levy in nam zagotovil, da jo bomo lahko videli v kar dveh filmih - Havana Heat in The Chronicles of the Mayan Tunnel. Obeh filmov niso nikoli posneli, je pa Žana v Ameriki dobila druge vloge. Februarja nam je povedala, da gre letos spet v Hollywood. "Gre za znanstvenofantastično dramo, ki se še dopolnjuje. Ker sem jaz prišla k projektu, režiser zdaj želi malo spremeniti zgodbo, zato še ne vem točno, kako se bo končalo. Igrala bi ženo glavnega igralca, zgodba pa se dogaja v Indiani." Gre za film Iron Sky: The Coming Race?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.