Magazin > Film & Glasba & TV
17 ogledov

Kaj vse Beyoncé zahteva ob prihodu v Zagreb

Beyoncé Reuters
V sredo k našim sosedom že drugič prihaja priljubljena pevka Beyoncé. Glasbenica pa tako kot ob prvem obisku tudi tokrat nima pretirano zvezdniških zahtev.

V Zagreb v sredo prihaja ena največjih pevk zadnjega desetletja. A čeprav je Beyoncé velika zvezda, ni razvajena tako kot nekatere dive, saj je njena lista zahtev precej skromna. Zaželela si je podobne stvari kot pred štirimi leti, ko je prvič obiskala hrvaško prestolnico.

Tudi tokrat zahteva povsem belo garderobo in belo zaodrje. "Bele kavče, bele rože in bele preproge, poleg tega pa ne smejo manjkati sveže iztisnjeni sokovi in veliko naravne vode," je za Dnevnik.hr povedala Marina Mazić Bandić iz Adra Entertainmenta in dodala, da je bila Beyoncé že ob prvem obisku navdušena nad Hrvaško. "Zelo rada prihaja k nam, poslovno in zasebno. Zelo se veseli koncerta in verjamem, da nam bo priredila spektakel, ki si ga bomo dobro zapomnili."

Zvezdnica si je med drugim zaželela tudi jedilnik, ki mora biti sestavljen iz samih jadranskih dobrot. Na meniju se bodo med drugim znašle različne ribe in rižote, ter druge hrvaške specialitete, ki sta jih Beyoncé in Jay-Z spoznala med obiskom jadranske obale.

Komentarjev 1
  • izRODEk 15:50 13.april 2013.

    mah nabijem to kuro amerovsko nekam...