Magazin > VIP
1359 ogledov

Kaj žena očita Janiju Muhiču

scena 10.02.12. Jani Muhic, foto: twitter Reševalni pas/Twitter
Ste vedeli, da sme voditelj 24 ur na POP TV Jani Muhič poročati ljudi?

Muhič je namreč državni pooblaščenec. Za STOP je razkril, kaj vse se mu je v tej vlogi že pripetilo.

"Doživiš vse možno: da par zamudi na lastno poroko 45 minut, z nekom sem moral iti na pol litra vode, preden smo trezno razmislili, ali se bomo poročili ali ne … (smeh) Tu je veliko zanimivih zgodb. Nekateri se režijo kot pohani piščanci, druge je zelo strah, tretji so čustveni. Zanimivo je opazovati in doživljati te energije, to je lep dogodek, malo mi napolni baterije,“ pravi Muhič, ki je poročen že 15 let.

Bosta z ženo obnovila zaobljube, tako kot je sedaj v modi? "Ne! Sem ženi že povedal. Včasih mi očita, da ji ne rečem, da jo imam rad. Moj odgovor je: kar sem rekel, sem rekel, dokler ne rečem drugače, je tako! (smeh) Pa saj ji kdaj povem, ne morem pa trikrat na dan.“

Zakaj pa ne, Jani?

Komentarjev 3
  • antitrust 17:28 08.junij 2015.

    Muhi, legenda :)

  • Avatar praufo
    praufo 15:21 07.junij 2015.

    Jani Muhič je igral v najbolj slavnem filmu vseh časov, delil si je glavno vlogo s Francijem Kekom. Igrala sta v filmu "Na svoji Vesni". Oba sta bila policaja, sicer malo nerodna, pa vendar. Imeni v vlogah so pa zamenjali ...prikaži več s pravimi imeni. Več kot odlična igralca. Eden od njiju se je že preizkusil v politiki, če mu ne bo odveč se bo še lahko, samo bolj naj se potrudi, drugi pa kot odličen spiker na TV. Po mojem bi bil Jani še boljši politik. Ta Kek se mi je zdel nekako preveč ležeren in pasiven, nekako se mu ni dalo, v filmu je bi še kar aktiven. Torej Janija čaka svetla prihodnost v politiki, ker je dober schauspieler.