Slovenija
5099 ogledov

Kako bodo za praznike odprte trgovine

Mercator Saša Despot
27. april je dela prost dan in državni praznik dan upora proti okupatorju. Trgovine bodo imele zato prilagojen odpiralni čas.

Trgovine Mercator bodo imele prilagojen urnik, večinoma bodo odprte od osme do 15. ure, nekatere pa tudi le do dvanajstih, enih ali dveh. V Ljubljani bodo trgovine na Slovenski, Tržaški in Celovški odprte do desetih zvečer, market na Zaloški pa do devetih. Hioermarket v Šiški se bo zaprl ob treh popoldan. 

V Mariboru bo Mercatorjev market na avtobusni postaji odprt do enajstih zvečer, do devetih pa bodo odprte še trgovine na Lendavski v Murski Soboti, Kandijski v Novem mestu, trgovina v Luciji bo odprta do sedmih zvečer. Odpiralni čas svoje trgovine Mercator lahko poiščete na tej povezavi

Odprte tudi tiste, ki so sicer zaprte ob nedeljah

Trgovine Spar in Interspar bodo 27. aprila odprte kot so ob nedeljah, tiste, ki so ob nedeljah sicer zaprte, pa bodo odprte od 8. do 12. ure. 

V trgovinah Tuš na dan upora proti okupatorju velja nedeljski delovni čas. Trgovine Hofer bodo 27. aprila odprte od 8. do 15. ure, trgovine Lidl pa bodo odprte do 15. ure. Leclerc bo 27. aprila odprt od 9. do 15. ure. 

Trgovina | Avtor: Profimedias Profimedias

1. maja bodo skoraj vse trgovina zaprte

1. maja bodo večina trgovin zaprta. Zaprte bodo vse trgovine Spar in Interspar, vse trgovine Tuš, vsi Hoferji, Lidli in oba hipermarketa Leclerc

Zaprta bo večina trgovin Mercator, a ne vse. Do 15. ure bodo odprti supermarket in Market Zaka na Bledu, Market 78 v Izoli, Market 80 v Piranu in Market 2 v Portorožu. 

Market v Moravskih Toplicah bo delal do 12. ure, enako tudi market Atomska vas v Podčetrtku, market Dom v Murski Soboti bo odprt do 13. ure, enako tudi market Breg na Ptuju.

Supermarket Lucija bo odprt do sedmih zvečer, "dežurne" trgovine v Ljubljani pa do devetih (Zaloška) oziroma desetih zvečer (Celovška, Tržaška in Slovenska). Najdlje, do enajstih zvečer, bo na praznik dela odprta trgovina na avtobusni postaji v Mariboru. 

2. maja bo spet lažje iti po nakupih

Drugega maja bodo trgovine Spar in Interspar odprte tako kot ob nedeljah, tiste, ki so ob nedeljah sicer zaprte, pa bodo delale od 8. do 12. ure. 

Trgovine Tuš bodo imele nedeljski urnik, Hoferji bodo odprti od 8.  do 15. ure, Lidli do 17. ure, Leclerca se bosta zaprla ob treh. 

V Mercatorju bo delovni čas podoben tistemu, ki bo veljal 27. aprila. Večina trgovin se bo zaprla ob treh.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 4
  • Lavdan 08:32 27.april 2017.

    Beda potrošništva, vse več trgovin in daljši odpiralni čas. Zavednost Slovencev se konča v trgovini.

  • hudini 08:10 27.april 2017.

    Se podpišem

  • Gigiiinjo 22:35 26.april 2017.

    ti bodo hitro nasuli kontre češ da zdravniki, policisti in gasilci tudi delajo. ne poznajo pa razlike.ljudje so že čisto izgubili moralo in kulturo v trgovinah in komaj čakajo da imajo malo fraj da rinejo v njih.vglavnem, dela ...prikaži več prost dan je pa zato da so lahko tisti v pisarnah ( večina le-teh) doma oz. v trgovskih centrih kjer jim froce par ur ''zabava'' človek ki dela v otroških kotičkih.