Magazin > Odnosi in prosti čas
42 ogledov

Kako do orgazma, če ima premajhnega?

seks Profimedias
Veliko moških se s svojim ponosom ne more pohvaliti, zato damam predlagamo nekaj trikov, kako vseeno do orgazma.

V primeru, da ima vaš izbranec premajhen penis, ne obupujte, ampak se poslužite katerega od spodaj naštetih nasvetov in pozabite na težave.

Predigra
Ena od glavnih stvari, ki skrbi za njegovo stoječe stanje je količina krvi, ki se pretaka po njem. Bolj kot je vznemirjen, bolj ga boste čutili. Kot pravi doktor Jan Kerner nikoli ne pozabite na predigro, ki je v tem primeru ključnega pomena.

Vaja dela mojstra
S Keglovimi vajami med seksom ustvarjate več trenja in s tem partnerja spodbudite k večji vznemirjenosti, saj vaje občuti tudi on, kar ga še dodatno vzburi.

Seksi igračke
Doktor Karner svetuje: "Katerokoli boste izbrali, nobena vas ne bo pustila na cedilu in z njo boste občutili tisto popolnost, ki ste jo iskali.“

Mastrubacija
Če se moški vzdrži mastrubacije ob dnevih, ko ne seksa s partnerico, se v času seksa v penisu nabere več krvi, kar pomeni, da bo njegovo orodje trše in večje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.