Magazin > Odnosi in prosti čas
120 ogledov

Kako doživeti najboljši seks z nekom novim?

seks strast par Shutterstock
Večina žensk z novim partnerjem ne doživi orgazma in velik večina se sprašuje, kako doživeti najboljši seks z novim moškim.

Velika večina žensk z novimi partnerji ne doživijo orgazma. Čeprav večina misli, da je seks še vedno tabu, se lahko tudi z novim partnerjem o tem pogovorita in prideta do boljših rezultatov. Predstavljamo vam nekaj opornih točk, s katerimi si lahko pomagate, da bo prvi seks z novim moškim boljši.

Pripravite teren

Če sta cel dan skupaj, se potrudite, da bo veliko poljubov in dotikov. Samo tako se lahko razvije prava kemija. Lahko pa si postavite izziv in se s partnerjem le poželjivo glejta in se dotikom prepustita šele tisti trenutek, ko stopita v spalnico.

Dobro izberite lokacijo

Če vaš partner živi s cimri ali celo s starši, je njegov prostor zagotovo slaba izbira. Lahko pa se dogovorita, da sostanovalce nažene za tisti večer, ko imata vidva zmenek. Potrdita se, da bosta skupni čas preživela tudi kje drugje kot samo v postelji, odidita na sprehod in uživajta na svežem zraku.

Predigra

Čeprav se vam zdi, da je vajina kemija na vrhuncu, ne pozabite na predigro, ki je, predvsem za ženske, najbolj ključen del seksa. Dolga predigra vas bo ponesla do vrhunskega seksa, ki ga ne boste pozabili.

Pozabite na nepomembne stvari

Ko se predajate strastem pozabite na malenkosti, kot so, kakšno perilo nosite, kako se on premika, kako se poljublja … Sploh pa novega partnerja nikakor ne primerjajte s prejšnjimi! Prepustite se toku in uživajte!

Komentarjev 1