Magazin > Lepota & telo
138 ogledov

Kako imeti dlje gladke noge po britju

noge, Shutterstock
Britje nog je hitro in neboleče, a kaj ko je treba postopek ponavljati skoraj vsak dan, če želite ohraniti občutek svilene kože. Ponujamo nekaj nasvetov, kako podaljšati razmak med posameznimi britji.

Vsakodnevno britje je muka in veliko žensk bi se mu najraje izognilo. Z nekaj ukrepi lahko vsaka poskrbi, da po britvici ne bo treba posegati vsak dan posebej. 

Preden začnete z britjem, si privoščite piling kože, saj boste tako odstranili mrtve celice. Na plan bodo pogledale male dlačice, ki se ponavadi skrijejo pod te ostanke kože. 

Uporabite dobro britvico, ki ustreza vašemu tipu kože. Če imate suho kožo, izberite britvico, ki ima vlažilni trakec. Pomembno je, da britvica lepo drsi po koži. Ne pozabite izbrati britvico z več rezili. 

Briti se začnite pri gležnjih in nato nadaljujte po nogi navzgor v nasprotni smeri rasti dlačic. Tako boste dlačice odrezali čisto pri koži, zaradi česar bodo rabile dlje časa, da bodo pokukale na plan. 

Po britju uporabite mleko za telo, ko so vaše noge še malce vlažne. Tako bo vaša koža gladka in vaše dlačice mehke. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.