Magazin > Lepota & telo
80 ogledov

Kako izbrati prave hlače

par Profimedias
Optična prevara. Kakšne hlače bodo laskale vaši postavi.

Strokovnjaki svetujejo, da se dame s širokimi boki in močnejšimi stegni izogibajo pajkic in zelo ozkih hlač iz jeansa. Veliko je odvisno tudi od barve oziroma spranosti. Če spadate med ženske z oblinami, se izogibajte hlačam, ki so na stegnih in na zadnjici svetlejše. Ženske s širšimi boki morajo paziti tudi na hlačnice, ki ne smejo biti preozke. Kroj naj bo raven, pristajale pa bi vam tudi tako imenovane hlače na zvon.

Za tiste, ki svojih oblin ne želijo skrivati, pa niso priporočljive hlače z visokim pasom. Kroj naj bo čim enostavnejši in ožji pri stegnih. Hlačnice se lahko razširijo šele pri kolenu (hlače na zvon), pravijo modni poznavalci. Visoke ženske se lahko pri hlačah na zvon igrajo z barvami, kar nižjim ženskam močno odsvetujejo. 

Dame z močnejšo zadnjico naj izberejo hlače, ki imajo zadaj žepe, izogibajo pa naj se krojem z nizkim pasom.

V zadnjem času so v modi "boyfriend“ hlače. Gre za širše kroje, ki lepo skrijejo okroglo zadnjico in močnejša stegna, nizko ležeči žepi pa telo še dodatno podaljšajo. Vaše noge bodo videti še vitkejše, če so hlačnice pri gležnju ožje. Pazite pa, da ne boste kupile prekratkih hlač.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.