Magazin > Lepota & telo
49 ogledov

Izbira poročne obleke, prstanov in vabil

Sanjska poroka
1/14
Saša Despot
Vas zanima, kako sta Marina in Alen, zmagovalca Žurnalove sanjske poroke na Predjamskem gradu, izbirala poročno obleko, prstane in vabila?

Ženin je za klasiko

Priprave na poroko sta začela pri Piki Justinek, modni oblikovalki, ki bo ženinu izdelala poročno obleko. Ker Alen prisega na klasiko s športnim pridihom, sta se odločila za prav takšno črno obleko z ožjim, bolj svetlečim ovratnikom. "Trende poročnih oblek oblikujejo pari sami, najpogosteje pa se oblačila povezujejo z drugimi poročnimi detajli in barvami. Alenova obleka bo nosljiva tudi po poroki; če bo na suknjiču zavihal rokave in ga kombiniral s kavbojkami, bo v hipu ustvaril športni 'šik' videz," pravi Justinkova.

Nevesta kar v dveh

Nevesta pa bo na poroki blestela v kar dveh oblekah iz poročnega butika Grazia. Za obred sta skupaj z lastnico salona Andrejo Habas izbrali belo obleko s čipkastim životcem in bogatim krilom v slogu princese, prav čipke pa so tudi eden od največjih trendov poročnih oblek ta hip, nam je zaupala Habasova. Da bo poplesavanje dolgo v noč lahkotnejše, bo Marina poročno slavje nadaljevala v večerni obleki padajočih linij s poudarjenim dekoltejem in kristalnimi poudarki.

Šik z diamantki

"Zadnji modni hit poročnih prstanov so taki iz kombinacije žlahtne kovine in drugih materialov, na primer karbona ali lesa," razlaga Sandi Slanc iz zlatarsko-graverskega ateljeja, ki bo zmagovalcema podaril unikatna poročna prstana njihove blagovne znamke Bacarat. Slanc dodaja, da Slovenci najpogosteje izbiramo klasične prstane iz belega zlata, posute z diamanti, in prav takšen par sta izbrala tudi Marina in Alen.

Pasteli v prvem planu

Vabila in druge poročne tiskovine si bosta zaljubljenca izbrala v studiu Tinashe. "Pri poročnih tiskovinah izstopajo pasteli in romantični potiski, za katere sta se odločila tudi bodoča mladoporočenca," razlaga Tina Fojkar, ki je za Marino in Alena že pripravila tri kombinacije vabil, zahval, menijev, številk za 
mize ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.