Magazin > Odnosi in prosti čas
696 ogledov

Kako naj seksa bik in kako strelec?

(Foto: Mladinska knjiga) Žurnal24 main
Katere seks poze morajo pripadniki posameznih astroloških znamenj nujno preizkusiti.

Oven – ljubezenski stol
Ovni so neodvisni in drzni, zato enostavno morajo preizkusiti ljubezenski stol. Moški naj se usede na stol z naslonjalom, ki ga je možno spustiti nazaj. Ženska naj se nato usede nanj in prevzame nadzor nad spolnim aktom.

Bik – misijonarski položaj

Biki ljubijo tradicijo. Ker tudi v postelji niso ljubitelji eksperimentiranja, naj se raje držijo misijonarskega položaja.

Dvojčki – položaj "da, da, da“
Dvojčki so domiselni in polni energije, zato je v njihovih spalnicah ponavadi zelo pestro. Priporočamo jim položaj, pri katerem ženska leži na trebuhu, njene roke so na tleh, spodnji del trupa pa na postelji. Njeni boki naj bodo točno na robu postelje, tako da bo moški brez težav od zadaj prodrl vanjo.

Rak – jahačica
To znamenje je v spalnici zelo nepredvidljivo. Včasih uživajo v grobem, včasih v nežnem seksu. Najbolje je, da ženska sede na moškega in sama določi, kaj ji v danem trenutku paše.

Lev - žlička
V postelj jim je predigra zelo pomembna. Za masaže, božanje, nežne poljube si vedno vzamejo dovolj časa. Položaj "žlička“ je zato zanje idealen. Oba naj se uležeta na bok, pri čemer moški leži za žensko.

Devica – tiger in zmaj
Device so znane po svojem analitičnem umu, ki nikoli ne spi. Preveč razmišljajo tudi med seksom, zato se, če je vaš partner rojen v tem znamenju, zapletenim položajem raje izognite. Priporočamo položaj "tiger in zmaj“, pri katerem ženska kleči na robu postelje, moški pa stoji zanjo.

Tehtnica – položaj 69
Tudi oni zelo uživaj v predigri. So tudi odlični ljubimci, saj gre za zelo razigrano znamenje. V postelji naj se posvetijo oralnemu seksu oziroma položaju 69. Moški naj se uleže na hrbet, ženska pa nanj, in sicer tako, da bo njena glava med njegovimi nogami, njegova pa med njenimi.

Škorpijon – položaj V
Škorpijonom je seks zelo pomemben. Radi eksperimentirajo, tudi izven spalnice. Priporočamo položaj V, ki ga boste najlažje izpeljali v kuhinji. Ženska naj se usede na rob kuhinjskega pulta in dvigne noge na ljubimčeva ramena. Nato naj ga objame okoli vratu in zabava se lahko začne ...

Strelci – objem v kopalni kadi
Strelci so polni ljubezni in strasti. Priporočamo jim seks v kopalni kadi. Moški naj se usede v banjo, ženska pa nanj, in sicer tako, da bodo njena stopala tik ob njegovih stegnih.

Kozorog – dekle na vrtiljaku
Tudi kozorogi so v postelji zelo razigrani. Priporočamo jim položaj dekle na vrtiljaku. Moški leži na hrbtu, ženska pa se usede nanj, in sicer tako, da je obrnjena stran od njega.

Vodnar – drgnjenje v kopalni kadi
Vodnarji ne poznajo meja. Ker obožujejo vodo, bodo tudi oni v kopalni kadi zelo uživali. Moški naj prvi sede v kad, nanj pa naj nato sede ženska, in sicer tako, da bo s hrbtom obrnjena proti njem. Med penetracijo lahko s curkom vode stimulirate še klitoris.

Ribi – lotus

Največji romantiki zodiaka. Med seksom partnerja radi gledajo v oči, zato je položaj "lotus“ zanje idealen. Moški naj se po turško usede na tla, nanj pa naj nato sede ljubimka, ki ga z rokami objame okoli vratu, z nogami pa okoli bokov..

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.