Zdravje > Prehrana
105 ogledov

Kako pripraviti otroka, da bo jedel zdravo

Liki na krožniku
1/7
jacobs_food_diaries
Avstralka se je vsak dan poigrala s postavljanjem zelenjave in sadja na krožnik in tako pripravila svojega otroka, da je jedel bolj zdravo.

Malo je staršev, ki ne vedo, kako je, ko otrok ne želi jesti ali pa bi rad jedel samo nezdravo hrano, kot so sladkarije in čips.

Avstralka Laleh Mohmedi je svojega otroka pripravila, da je začel jesti sadje in zelenjavo na precej ustvarjalen način. Ko je skuhala, je hrano položila na krožnik v obliki likov iz njegovih priljubljenih risank, da je bila hrana privlačna za otrokove oči. Ob liku je vedno izpisala tudi njegovo ime.

"Vsak večer mi je Jacob povedal, kaj bi naslednji dan jedel za kosilo oz. kateri lik iz risank. Nekega dne me je prosil tudi, naj naredim Michaela Jacksona," je povedala Mohmedijeva, ki je fotografije svojih kulinaričnih izdelkov objavila na spletu.

Če vaš otrok ne mara sadja in zelenjave, morda ne bo odveč, če kdaj preiskusite svojo ustvarjalnost in se poigrate s hrano na krožniku. Več idej boste našli na njenem Instagramu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.