Magazin
27 ogledov

Kako silvestrovati z najmlajšimi

otrok silvestrovo Shutterstock
Otrok. Za malčke praznovanja že popoldne, če boste doma, se organizirajte.

Pričakovanje novega leta je zanimiv dogodek, ki ga niti najmlajši ne želijo zamuditi. Če še niso dovolj stari, da bi skupaj z vami dočakali polnoč, so zanje po Sloveniji tudi letos organizirana posebna silvestrovanja, ki se bodo odvijala že čez dan. Vsi dogodki so brezplačni.

Največje rajanje na Bledu

Največje otroško praznovanje novega leta bo tudi letos na Bledu pred trgovskim centrom, začelo se bo ob 15. uri, nastopili pa bodo Manca Špik, animatorka in pevka za otroke Andreja Zupančič, Klovn Jaka in mnogi drugi. Bogat bo tudi spremljevalni program, ki vključuje odštevanje do začetka novega leta, pogostitev s pravimi blejskimi kremnimi rezinami, poslikave obraza in obisk dedka Mraza z darili za vse otroke.

Pravljična dežela v Celju

V Žalcu bodo otroci lahko silvestrovali s pevko Alenko Kolman, ob 11. uri v Domu II. slovenskega tabora Žalec. V Celju bodo ob 12. uri lahko otroci praznovali v pravljični deželi, ki se bo samo zanje pričarala na glavnem trgu. V centru Dobrne se bo ob 10. uri začelo Otroško silvestrovanje s Katko Škratko.

V Tržiču snežaki in palčki

Tržiško staro mestno jedro bo letos gostilo tudi otroško silvestrovanje. Začelo se bo ob 15. uri, ko se bo v spremstvu pihalnega orkestra, palčkov, snežakov in snežink pripeljal dedek Mraz, nadaljevalo pa s plesom, piškoti, nastopom čarodeja in delavnicami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.