Magazin
64 ogledov

Kako slovenske estradnice izgubljajo centimetre pred poletjem

Punca Intheline
Slovenske estradnice so nam zaupale kako se pripravljajo na poletno sezono in kaj so letošnjo pomlad odkrile kot hiter način za izgubo maščob na problematičnih delih telesa.

Slovenske misice in blogerke so nam zaupale kako se pripravljajo na poletno sezono. Pogovarjali smo se z Anamarijo Avbelj, Dašo Podržaj, Manjo Plešnar, Ajdo Sitar, Evo Ahačevič, Anjo Jenko in Patricio Peklar, ki so letošnjo pomlad odkrile hiter način za izgubo maščob na problematičnih delih telesa.

Slovenske estradnice so, tako kot vse ženske, pod velikim pritiskom, da so njihova telesa popolno izoblikovana in učvrščena. Doseganje teh rezultatov pa zanje ni prav nič bolj preprosto kot za popolnoma običajna dekleta in ženske. Tudi one se spopadajo z neželenimi maščobnimi oblogami, celulitom in odvečnimi kilogrami!

Skrivnost estradnic je razkrita

Misice in blogerke so nam povedale, da sezona kopalk, kratkih krilc in modnih revij tudi zanje predstavlja dodaten stres, saj morajo še posebej paziti, da so njihova telesa v najboljši možni formi.



Anamarija Avbelj, miss Universe in manekenka, nam je razkrila, da si pred poletnimi modnimi revijami pomaga tudi z uporabo krem za učvrstitev postave. Letos pa je odkrila kremo Intheline, ki je že v prvem tednu uporabe pokazala vidne rezultate!

Manja Plešnar, voditeljica, ki se že pripravlja na svojo sanjsko poroko, ob redni vadbi uporablja tudi kremo, ki jo je poimenovala kar »čudežna kremica«, saj je z njo v enem samem tednu izgubila 2 cm.

Še boljše rezultate je zabeležila manekenka Daša Podržaj, ki je v enem tednu izgubila kar 4 cm obsega na trebuhu, stegnih in zadnjici.



Izvedeli smo, da si tudi Ajda Sitar, Eva Ahačevič, Anja Jenko in Patricia Peklar do lepše postave prav tako pomagajo s kremo Intheline. Njihov rezultat lahko spremljate na spletni strani proizvajalca.

Čudežni sestavini, ki topita maščobo

Glavna skrivnost kreme, ki je ne le estradnicam, temveč tudi številnim drugim Slovenkam, pomagala pri doseganju popolne postave, sta dve popolnoma naravni aktivni sestavini. Gre za izvlečke rastlin Rhodiole in Licorice, ki pomagajo pri zniževanju ravni hormona kortizola in dokazano dvakrat hitreje topijo maščobe od katere koli druge sestavine. Intheline slimming je edina krema, ki vsebuje ti edinstveni sestavini in je po novem v omejenih količinah na voljo tudi na slovenskem tržišču.





Pohitite z naročilom, saj je število krem, ki so na voljo v Sloveniji, omejeno. Zaradi omejenih zalog lahko naročite največ dva proizvoda na uporabnika.