Slovenija
37 ogledov

Kako vzdržljiva sta iPhone 6 in iPhone 6 Plus?

Zanesenjaki spletnega portala PhoneBuff so pri preverjanju trdnost oziroma vzdržljivost na terenu ugotovili, da imata telefona najšibkejše zaslone doslej.

Prvi odziv na nova Applova pametna mobilna telefona iPhone 6 je presegel tudi najbolj optimistične napovedi, saj so vse zaloge večjega modela iPhone 6 Plus pri Applu in vseh večjih mobilnih operaterjih v Združenih državah Amerike pošle v manj kot enem dnevu, v 24 urah pa so skupno zabeležili kar 4 milijone prednaročil.

Preizkus vzdržljivosti novih Applovih pametnih mobilnih telefonov iPhone 6, ki so ga opravili zanesenjaki spletnega portala PhoneBuff, je pokazal, da je njihov zdaleč najšibkejši del zaslon, saj se je zaslon večjega mobilnika iPhone 6 Plus uničil že ob prvem padcu, zaslon manjšega pa jo je slabo odnesel pri neposrednem stiku s tlemi. Glavni razlog za to naj bi bilo izjemno tanko ohišje, ki zaslonu ne nudi dovolj zaščitu od stiku s tlemi. Čeprav sta zaslona po poškodbi še vedno delovala, je njihova zamenjava pri pooblaščenem proizvajalcu pregrešno draga.

Preizkus vzdržljivosti pametnih mobilnih teflonov Apple iPhone 6 in iPhone 6 Plus, ki so ga opravili zanesenjaki spletnega portala PhoneBuff, si oglejte na zgornjem videoposnetku oziroma s klikom na spletno povezavo.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.