Magazin > Lepota & telo
666 ogledov

Kakšen je lep penis?

penis Shutterstock
105 žensk je razkrilo, kakšen je njihov sanjski penis.

Dolg in tanek ali raje debel in kratek? S tem vprašanjem so se spopadli raziskovalci züriške univerzitetne klinike, ki so 105 ženskam postavili vprašanje, kakšen je njihov sanjski penis.

Ugotoviti so hoteli, ali je ženskam všeč tudi penis, ki je nenavadne oblike. Z izsledki so želeli pomiriti moške, ki imajo deformirano sečnico in se bojijo negativnih odzivov žensk.

Raziskava je pokazala, da ženske razlike med operiranim in zdravim penisom sploh niso zaznale. Ugotovili so tudi, da ženskam niti dolžina niti debelina nista pomembni, pozorne pa so na to, da je  koža penisa lepo gladka in da genitalije ne zaudarjajo.

Debelina penisa je na lestvici najpomembnejših atributov pristala na tretjem mestu, dolžina pa šele na šestem. Večina žensk je tudi povedala, da so z dolžino partnerjevega penisa več kot zadovoljne.

Raziskovalci upajo, da bo raziskava moške odvrnila od nepotrebnih operacij.

Komentarjev 2
  • tomaz 14:33 23.avgust 2015.

    Kolikor se jaz spoznam na te zadeve je ženskam bolj pomembno kolk je na bančni kartici...po tistem reku "če daš 50 EUR si dober, če daš 100 EUR si boljši kot vsak ta mlad..če pa nič ne daš, si pa slinast dedec"...

  • h3o 12:37 22.avgust 2015.

    ženske imajo najraje tiste moške možgane, ki jih je najenostavneje programirati...ženske so zlobne programerke. Programersko znanje je pa zbrano v joškah in pi*ki