Šport > Nogomet
22 ogledov

Kakšen šov bo tokrat pripravil Kampl?

kevin kampl bayer leverkusen Profimedias
Drevi bodo na sporedu obračuni petega kroga najmočnejšega nogometnega tekmovanja na svetu. Ob 18. uri bodo na igrišče stopili nogometaši Bayerja iz Leverkusna, ki gostujejo v Moskvi.

Bayer Leverkusen, katerega član je slovenski reprezentant Kevin Kampl, se bo v petem krogu Lige prvakov v gosteh pomerila s CSKA Moscow, ki z dvema osvojenima točkama zaseda zadnje mesto v skupini E.

Farmacevti, ki so na štiri tekmah zbrali šest točk, imajo dve točki manj od vodilnega Monaca in dve več od tretje uvrščenega Tottenhama.

Bayer se je v četrtem krogu na Wembleyju pomeril s Spursi, edini in zmagoviti zadetek na tekmi pa je dosegel slovenski vezist, ki je srečanje odločil v 65. minuti in pet minut pred koncem rednega dela odšepal z igrišča.

Poškodba, zaradi katere je izpustil tudi reprezentančno tekmo z Malto, je zgodovina, kar je dokazal na tekmi 11. kroga nemškega prvenstva, ko je zabil Red Bull Leipzigu.

Bayer je dobil štiri od zadnjih petih tekem in se nahaja na devetem mestu prvenstvene lestvice. Moskovčani so na zadnjih petih obračunih vpisali le eno zmago ter zasedajo tretje mesto ruske Premier League.

Kampl in soigralci si lahko danes že priigrajo uvrstitev v izločilne boje, če bodo na tekmi s CSKA osvojili najmanj točko, Tottenham pa bo izgubil z Monacom.

Od ekip s slovensko udeležbo bo danes na delu tudi danski Kobenhavn Benjamina Verbiča, ki se bo na domačem igrišču pomeril s Portom. Dinamo Zagreb, katerega član je Petar Stojanovič, se bo na Maksimiru udaril s francoskim Lyonom. Slovenski nogometaš zaradi rdečega kartona, ki ga je prejel na tekmi s Sevillo, ne bo igral.

Liga prvakov, 5. krog:

Skupina E

Ob 18.00:
CSKA Moskva - Bayer Leverkusen

Ob 20.45:
Monaco - Tottenham

Skupina F

Ob 20.45:
Borussia Dortmund - Legia Varšava
Sporting CP - Real Madrid

Skupina G

Ob 20.45:
Kobenhavn - Porto
Leicester City - Club Brugge

Skupina H

Ob 20.45:
Dinamo Zagreb - Lyon
Sevilla - Juventus

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.