Šport > Nogomet
59 ogledov

Kakšen uspeh in priznanje za Oblaka

jan oblak EPA
Slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak si je prislužil lepo priznanje.

Slovenskega nogometnega vratarja Jana Oblaka, ki se te dni z izbrano vrsto na Brdu pri Kranju pripravlja na sobotno kvalifikacijsko tekmo za svetovno prvenstvo 2018 proti Malti, je skupina tehničnih opazovalcev Evropske nogometne zveze uvrstila v ekipo sezone v ligi prvakov.

Pri obrazložitvi so opazovalci zapisali, da je vratar madridskega Atletica pokazal izvrstno branjenje, ki ga je podprlo veliko število obramb. V ekipi leta sicer vratarsko mesto zaseda še čuvaj mreže finalista tega tekmovanja Juventusa, Gianluigi Buffon.

Ekipo ob njima sestavljajo še branilci Leonardo Bonucci (Juventus), Dani Carvajal (Real Madrid), Marcelo (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid) in Diego Godin (Atletico), vezisti Casemiro (Real Madrid), Toni Kroos (Real Madrid), Luka Modrić (Real Madrid), Isco (Real Madrid), Miralem Pjanić (Juventus) in Tiemoue Bakayoko (Monaco) ter napadalci Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Lionel Messi (Barcelona), Antoine Griezmann (Atletico), Kylian Mbappe (Monaco) in Robert Lewandowski (Bayern).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.