Magazin > Lepota & telo
28 ogledov

Kakšen videz je zaželen in kakšen ne?

Kate Middleton Reuters/ Žurnal24
Obsedenosti s Kate Middleton še ni konec. Potem ko jo zadnja tri leta skoraj vsi uvrščajo na vrh lestvic najbolje oblečenih, si zdaj večina žensk želi še njene postave.

Čeprav jih veliko misli, da je Kate Middleton presuha, je raziskava, ki jo je izvedla organizacija Diet Chef, pokazala, da je prav njena postava med ženskami najbolj zaželena.

Prav tako je večina sodelujočih v raziskavi priznala, da so ženske, težje od 63 kilogramov, neprivlačne. To pa je tudi teža, ki večino žensk prisili k telovadbi in hujšanju.

Med slavnimi moškimi je z najbolj zaželenim telesom zmagal David Beckham, kar dokazuje, da so izrazite mišice še vedno v modi.

Strokovnjaki, ki so sodelovali pri raziskavi, so zaradi rezultatov zaskrbljeni. Srkbi jih predvsem to, da ljudje kot idelano postavo še vedno izberejo (pre)suho postavo, pa čeprav se mediji, pa tudi modne agencije, vse pogosteje trudijo kot idealno postavo prikazati takšno z oblinami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.