Slovenija
28 ogledov

Kakšna snežinka naj vas ne preseneti

Sneg v Loškem Potoku
1/5
bralka
Slovenijo bo spet prešla hladna fronta. V osrednji Sloveniji se bo meja sneženja spustila na okoli 700 metrov nadmorske višine. Toplejše vreme spet lahko pričakujemo v petek. Fotografijo snega v Loškem Potoku nam je poslala bralka.

Danes je ponekod presenetil tudi sneg. Pobelilo je Roglo, kjer je zapadlo več deset centimetrov snega, bralci pa so nam poslali tudi fotografije iz Loškega Potoka, kjer je tudi padlo nekaj snega.

Kot napovedujejo na Agenciji za okolje RS, se bo ponoči postopno zjasnilo, jutri popoldne pa bo nastala še kakšna kratkotrajna ploha. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 7, v alpskih dolinah in na planotah Notranjske okoli 0, najvišje dnevne od 13 do 19 stopinj Celzija.

Postopno otoplitev lahko pričakujemo spet v petek in konec tedna, ko se nam obeta lepo vreme. Temperature lahko čez dan presežejo 20 stopinj.

POŠLJITE NAM FOTOGRAFIJE

Vas je sredi maja presenetil sneg? Pošljite nam fotografije prek spodnjega obrazca ali pa prek Žurnalove naveze (MMS pošljite na številko 4224, v polje ZADEVA vpišite NAVEZA MMS -> pravila preberite tukaj.)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.