Magazin > Lepota & telo
125 ogledov

Kakšne pričeske so letos v modi

stevo
1/6
@STEVO frizerska hiša
Moda za letošnje leto končno prinaša večje spremembe.

Zadnja leta smo prisegali na lase z veliko volumna. V trendu so bili valoviti, nakodrani lasje in nasploh bolj polne pričeske, kjer so bili zgornji deli las daljši od spodnjih. Dekleta in frizerji so prisegali na ombre barvanje, na hladnejše blond nianse in na nežne pastelne tone.

Kot pravi Stevo Pavlovič, je tega letos konec. V modi je namreč stil osemdesetih let. "Letos so 'in' stopničasto ostriženi lasje, ki so tudi nekoliko razredčeni in stanjšani. Gre za različne dolžine, od krajših, srednje dolgih in dolgih las, ki so postriženi tako, da so zgornji krajši od spodnjih. Barve postajajo nekoliko bolj izrazite. Letos je tako spet popularna rdeča barva,“ pravi naš priznani frizer.

Tudi zelo pogumne bodo letos prišle na svoj račun. Top trend pri barvanju las je namreč tudi ta, da so posamezni deli pobarvani v drugačni barvi kot osnova.

"Ti toni so lahko komplementarni, še bolje pa je, če so kontrastni od prevladujoče barve na laseh. Skratka gre za povratek v ‘’post punk’’ obdobje s sodobno nadgradnjo tako striženja kot tudi barvanja las,“ še pravi Stevo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.