Svet
57 ogledov

Kakšni ljudje v resnici počitnikujejo na luksuznih barkah?

jahta targa 44 fairline Fairline
V času sezone na obalah Jadrana občudujemo elitne jahte, o katerih lahko občajni smrtniki le sanjamo. Tuje nam je tudi življenje, ki ga živijo najemniki takšnih plovil. Za Sunday Times je spregovoril šef osebja ene takšne luksuzne jahte.

Osebje luksuznih jaht je polno zgodb najemnikov ali lastnikov takšnih plovil. Nekateri izmed teh milijarderjev so tako “odprti”, da s strani osebja pričakujejo, da za njimi pospravljajo seks igračke, hvalijo se s prostitutkami, ki jih sprejmejo na krov, odprto se pogovarjajo o poslih z drogo, ki jih sklepajo na krovu.

Šef osebja ene takšnih jaht je pod psevdonimom Dan spregovoril za Sunday Times, povzemajo ga številni mediji. Povedal je, da prijateljice noči običajno pripeljejo v več mercedesih, potem pa moški izbirajo, s katero bodo preživeli dan ali noč.

Dan pripoveduje o tem, da milijarderji s seboj na krov pripeljejo tudi zdravnike, ki jim dozirajo Viagro ali mešanico prepovedanih drog. Po Danovih besedah so bolj neugodni od tistih, ki jahto najamejo za teden ali dva, tisti, ki jih imajo v lasti. “Če so najemniki problematični, se uvrstijo na tako imenovano črno listo in nihče jih ne želi več za stranko," pove

Vse pa se vrti okrog tega; kupimo drogo, plačajmo kurbe, zlorabljajmo osebje,” o najemnikih pove šef osebja ene izmed luksuznih jaht.

Vsekakor pa ima njegov poklic tudi svetlejše plati, sicer v njem ne bi vztrajal. Priznava namreč, da je v lanskem letu le z napitninami zaslužil več kot 20.000 dolarjev. 

Komentarjev 1
  • maresem 20:57 20.julij 2015.

    Take bi morala vzeti noč..... denar pa razdeliti revežem.