Magazin > VIP
81 ogledov

Kamali ne "puca več muca"

Kamala Gjorgijevska POP-TV-2
Dolgolasa Sara, ki je Kamalo obiskala tudi v šovu MasterChef, slavni kuharici ne greje več srca in postelje.

"In potem je prišla Sara, ki me je tako začarala, da sem ji dala vzdevek Sara Qi Chara. Sara je meni zelo draga oseba, rada jo imam in uživam v njeni družbi. Najin odnos ni tako dolg, je pa definitivno že od samega začetka dosegel tisto globino odnosov, ki si jo jaz želim. Puca mi muca zaradi nje 24/7. (smeh) Obožujem njeno energijo. Kaj bo v prihodnosti, pa bomo videli. Za dober, kvaliteten in dolgoleten odnos se je treba biti pripravljen pogovarjati, poslušati in prisluhniti s srcem," je o svoji novi izbranki konec maja povedala Kamala.

Vendar pa pravljica očitno ni trajala dolgo, saj je Kamala spet samska. "Skregali sva se že dva dni preden me je obiskala v šovu, zato me je njen obisk presenetil. Pač ni šlo, nisva imeli skupne poti. Vem, kaj hočem in česa nočem in to ni bilo to. Brez veze, da bi to še vlekla," je bila iskrena Kamala.

Kuharica, ki ima trenutno pred seboj nov izziv, v tujini si namreč želi najti producente za svoj erotično kulinarični šov Kamalasutra, je bila sicer v zvezi s Katarino Čuk, s katero pa sta še vedno v prijateljskih in poslovnih odnosih. Kamala pa je še namignila, da se bo morda kaj spletlo z igralko, ki bo nastopala v njenem novem šovu. Pustimo se presenetiti.  

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.