Šport > Nogomet
11 ogledov

Kampl ni končal treninga

kevin kampl borussia EPA
Borussio v nedeljo čaka prvi krog nemškega pokala, slovenski reprezentant pa najverjetneje ne bo mogel pomagati ekipi.

Borussia Dortmund bo v prvem krogu nemškega pokala gostovala pri Chemnitzerju, "Die Schwarzgelben" pa ne bodo mogli računati na Kevina Kampla. Svlovenskii vezist je v petek namreč predčasno zaključil trening, po poročanju nemških kolegov je bil razlog za to poškodba gležnja. Natančnejše diagnoze in čas okrevanja še nista znana. 

Slovenski reprezentant je sicer četrtkovo tekmo kvalifikacij za Ligo Evropa proti avstrijskemu Wolfsbergerju presedel na klopi. Slovenski ljubitelji nogometa seveda upajo, da bo Kampl maksimalno pripravljen za jesensko nadaljevanje kvalifikacij za Euro 2016.

V drugi krog pokala sta se v Nemčiji sicer že prebila Tim Matavž in Zlatko Dedić. Slednji je ob koncu prvega polčasa dosegel zadetek za FSV Frankfurt, ki je v gosteh z 2:0 premagal BFC Dynamo. Junak slovenske uvrstitve na SP 2010 je na zelenici sicer prebil 66. minut. Vso tekmo in še podaljške pa je odigral Matavž. Elversberg se je namreč odlično upiral favoriziranemu Augsburgu. Redni del tekme se je končal tako z 1:1, prvoligaš pa je izenačil šele v 83. minuti. Matavž in kolegi so nato odpor gostiteljev strli z dvema zadetkoma v podaljških.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.