Šport > Nogomet
22 ogledov

Kampl: Proti Barceloni bo nepozabno

Kevin Kampl Reševalni pas/Twitter
Slovenski vezist je na reprezentančni zbor pred tekmama s Švico in Estonijo prišel kot novopečeni član Bayerja.

Kevin Kampl je v preteklem tednu zamenjal klub, iz Borussie Dortmund se je podal v Bayer Leverkusen, kjer je nekoč že igral. Nekdanji član Salzburga je na Brdo prišel poln nove energije in pomirjen zaradi razrešitve svojega statusa.

"V zadnjih dneh je bilo malce težko zame, ker nisem vedel, kaj bo. Hvala Bogu je na koncu prišlo do prestopa v Leverkusen in sedaj sem miren in srečen. Ustreza mi tudi kratek pobeg iz Nemčije, da se lahko malce umirim. Srečen sem, ker sem spet s fanti in upam, da bomo odigrali dobro tekmo," je po prihodu na zbor dejal Kampl.

Slednji v Leverkusnu, kjer bo igral pod taktirko Rogerja Schmidta, pričakuje mesto v prvi postavi, veseli pa se tudi nastopanja v Ligi prvakov, kjer se bodo "farmacevti" merili tudi z Barcelono: "Zame je to super. Proti Barceloni bo neverjetna izkušnja, še nikoli nisem igral proti njim, to bo nepozabno."

In kako pričakuje tekmi s Švico in Estonijo? "Tekma s Švico je zelo pomembna za nas. Že na prvi tekmi v Mariboru je bilo zelo težko, imeli smo malo sreče, da smo vzeli vse točke. V nogometu je vse mogoče. Tudi proti njim smo že igrali v gosteh in bili dobri, toda izgubili z 0:1. Pokazali smo, da lahko igramo na njihovem nivoju."

Več na goal.com/si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.