Šport > Nogomet
26 ogledov

Kamplov šef v težavah

Kampl Schmidt Red Bull Salzburg Basel Evropska liga osmina finala jok EPA
Trener Bayerja iz Leverkusna, kjer igra tudi Kevin Kampl, bo moral zaradi nešportnega obnašanja izpustiti dve tekmi svoje ekipe. Disciplinska komisija nemške nogometne lige je Rogerja Schmidta kaznovala zaradi besednega obračunavanja s kolegom na klopi Hoffenheima.

Incident se je zgodil na nedavni tekmi nemške bundeslige, ki jo je njegova ekipa izgubila z 0:3. Živce pa je izgubil tudi trener lekarnarjev in besedno obračunal s tekmecem na klopi trenutno četrtouvrščene ekipe nemškega prvenstva Julianom Nagelsmannom, prepir pa je končal z besedami Drži že enkrat gobec!

Sodnik na tekmi je trenerju takoj pokazal rdeč karton, zveza pa je zdaj odločila, da bo zaradi neprimernega obnašanja še dve tekmi spremljal s tribun, plačati pa bo moral še 15.000 evrov kazni.

Roger Schmidt se tokrat ni prvič spozabil ob robu igrišča; današnja kazen je pravzaprav posledica podobnega dejanja izpred osmih mesecev, ko je na tekmi z Borussio iz Dortmunda prejel rdeč karton, a ni hotel zapustiti igrišča, zaradi česar je bila tekma za deset minut prekinjena. Takrat je dobil pet tekem prepovedi, dve sta bili pogojni, a sta zdaj po novem disciplinskem prekršku vendarle obveljali.

Iz Leverkusna so sporočili, da se trener na kazen ne bo pritožil, za svoje obnašanje pa se je tudi že opravičil Nagelsmannu.

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.