Magazin > VIP
86 ogledov

Kandidat MasterChefa odprl počitniški album

Miha Hauptman
1/3
Osebni arhiv
Miha Hauptman ima poleg kuhanja še eno strast – potovanja.

Eden najperspektivnejših kandidatov šova MsterChef Slovenija Miha Hauptman je za Žurnal24 odprl svoj album in nam razkril, da rad potuje. Še zlasti zaljubljen je v Šrilanko. "Zelo rad potujem po svetu in poizkušam različne kulinarične kulture. Zagotovo je bila ena izmed najbolj zanimivih izkušenj popotovanje po Šrilanki in Maldivih. Vzel sem si en mesec časa, da raziščem njihovo kulturo in poizkusim čim več tradicionalnih jedi. Nad okusi sem bil zelo fasciniran in navdušen, kljub močni začinjenosti in pikantnosti,“ je povedal Miha in dodal, da je od tega potovanja minilo že tri leta in da bi se v te dežele zelo rad vrnil.

“Šri Lanka mi je dala ogromno lepih spominov, prepotoval sem skoraj celo, bil na safariju, šel z barko opazovat kite, obiskal veliko templjev, ogledal sem si njihov tradicionalni ples, obiskal sirotišnico slonov in še veliko drugih stvari,“ se potovanja spominja simpatični kuhar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.