Magazin > VIP
17684 ogledov

Kandidatka z golimi fotkami dviga prah

Martina Valenčič
1/7
Nova/Žurnal24
Martina Valenčič, ki se je podala v boj za predsedniški stolček, pravi, da bi njena izvolitev prinesla veliko pozitivnih novosti, a bolj kot o njenem programu in idejah se trenutno govori o njenih golih fotografijah.

Valenčičeva pravi, da se za koledar ni fotografirala, ker bi se želela s posebnim "adutom" podati v boj, tako kot mnogi trdijo. "To nikakor ne drži, saj so fotografije nastale leta 2010 in 2011. Morda bi bile te njihove izjave primernejše, če bi trdili, da je podjetnica Martina pozirala gola, ker je tako kot večina podjetnikov v današnjih časih postala socialni problem in še za obleko nima denarja," pravi 27-letna mamica, ki se fotografij ne sramuje. "Nekateri se sramujejo pokazati svoje telo, nekateri se slečejo le na kopališčih, nekateri pa popolnoma. Stvar posameznika. Mene za zdaj ni sram svojega telesa. Vsi smo si podobni pod kožo in na njej, če bi bili še taki pred zakonom, potem Slovenija ne bi imela težav in številnih kriminalcev. Jaz se nisem dolžna nikomur opravičevati."

Za kandidaturo se je Valenčičeva odločila, ker vidi "kot na dlani celotno zgrešeno slovensko politiko", ki uničuje državo. "Svetovna situacija se je po odprtju in razpustitvi Sovjetske zveze povsem spremenila na škodo sveta, pričakovati pa je bilo ravno nasprotno, torej dobro. Ameriški in evropski imperialisti so v tem videli le priložnost vodilnih posameznikov, da si prisvojijo ves svet za zasebne interese, in začeli z okupacijo novonastalih državic z vojaškimi sredstvi, širitev Nata, vsiljevanje svojih političnih akterjev in veliko industrijsko invazijo svojih izdelkov. Spričo mnogih takšnih dejstev čutim nujnost, da se angažiram in spremenim to kritično smer v lasten napredek Slovenije."

"Verjamem v zmago, kot verjamem in vem, da je le-ta za Slovenijo nujno potrebna. Če mi bo omogočena predstavitev vizije Ljudske Kraljevske stranke, katera članica sem, sem absoluten zmagovalec teh predsedniških volitev," nam je še povedala podjetnica iz Ljubljane, ki se sicer ukvarja s promocijo turizma, izdelavo internetnih strani, profesionalno fotografijo in videom in organizacijo prireditev.

Komentarjev 9
  • privat 11:51 14.september 2012.

    kaj lahko moja danka kandidira za predsednika skorupirane države??

  • Freiherr 09:59 10.september 2012.

    Slabše kot sedanje stanje ne more biti.Sedaj imamo zbirke gangsterjev in kriminalnih združb na večini vodilnih položajev, še vedno ja pa boljša tudi tazadnja lajdra, kakor pa zvodniki !

  • Žurkoman 15:48 04.september 2012.

    La Toya No. II :)Če bo slučajno postala predsednica države, se nam obetajo "porno" spremembe. :D