Slovenija
20 ogledov

Zaradi Kanglerja iz koalicije MOM izstopil Desus

Zoran Janković Franc Kangler BC/Mediaspeed
Na komercialni televiziji je mariborski župan Franc Kangler dejal, da bo odstopil, če bosta odstopila tudi Janković in Popovič. Protestnike pa je pozval k mirnim protestom.

Mariborski župan Franc Kangler je v torek dejal, da ne namerava odstopiti, da pa odhaja na dopust in bo o tem razmislil. Ampak kot kaže, ne počiva. Včeraj je bil gost v pogovorni oddaji na Info TV. Vprašanja so mu zastavljali tudi gledalci.

Dejal je, da so vsaki protesti legitimni, pa naj gre za proteste proti njemu, Janezu Janši ali komu drugemu. Še enkrat je protestnike povabil na pogovore.

Poudaril je, da bi odstopil le v primeru, da ga k odstopu pozove predsednik vlade Janša, ali v primeru, da odstopita tudi Boris Popovič in Zoran Janković.

Popović se je šaljivo odzval

Janković danes ni hotel odgovarjati ne na vprašanja glede protestov ne na Kanglerjeve besede o odstopu.

Koprski župan o izjavi mariborskega župana Franca Kanglerja, da bi odstopil le, če odstopita tudi Boris Popovič in Zoran Jankovič  pravi: "Kanglerjev predlog je izredno posrečen. Tudi jaz bi odstopil, če odstopita  Barack Obama in  Hu Jintao,  in če se Kate Middleton loči od  Williama."

Komentarjev 42
  • MeršolLingvist 11:55 17.december 2012.

    Sadovi negativne in rušilne politike se že kažejo.

  • 24kur 15:35 30.november 2012.

    Kdo si je sploh izmislil IMUNITETO?? Mislim, da kar oni sami!!! V malo bolj naprednih državah politiki raje kara sami odstopijo že, če se samo kaj šušlja a kaj šele, da pride do pravnomočnih obsodb itd.... Saj oni bi morali ...prikaži več biti državljanom še posebej tistim, ki so jih izvolili za VZOR in VZGLED!!! Ne pa, da se skrivajo...

  • 24kur 15:27 30.november 2012.

    Pa kaj ima zdej veze Janković z Kanglerjem. Mariborčani ga nočejo, ker že sami najbolje vedo zakaj...Protesti pa so proti vsem na oblasti...Levim in desnim san nas eni in isti obirajo že od 90-ih naprej. Samo stolčke si podajajo. Enkrat ...prikaži več eni več poberejo drugič drugi in tako v nedogled. Ne se delit na L in Desne. Janša pa ne bo nikoli razumel obubožanega naroda, ker nima 500 EUR plače, da bi vedel kako to zgleda...!!! Zato naj ne grozi ljudem, ki imajo poln kufer vsega!!! Lahko se mu vrne kot bumerang!!!