Slovenija
27 ogledov

Kangler naj znova kandidira za župana

Vstaja v Mariboru Nino Verdnik
Skoraj 1.500 "všečkov" ima profil na družabnem omrežju Facebook Franc Kangler naj ponovno kandidira za župana Maribora.

Profil na družabnem omrežju Facebook Franc Kangler naj ponovno kandidira za župana Maribora so odprli v torek, na božič, do četrtka zvečer pa je imel skoraj 1.500 "všečkov". Na njem je zapisano: "Mariborčani, ki smo prepoznali njegovo delo in trud ter menimo, da se ga krivično diskreditira, mu z 'všečkom' želimo izraziti podporo! Franc Kangler, zato ponovno kandidiraj!"

Krivica in javni linč

Med osnovnimi informacijami na profilu je zapisano tudi: "Menimo, da se legalno izvoljenemu županu, ki ga je izvolilo več kot 50 odstotkov volilcev že v prvem krogu, godi krivica in javni linč nezaslišanih razsežnosti. Tudi mi smo Maribor in imamo prav tako pravico podati svoje mnenje! Prepričani smo, da nam v tem trenutku ni ponujena nobena boljša alternativa! Tihi (in iz smeri raznih nasilnih skupin tudi ponižani) Mariborčani, ki smo prepoznali njegovo delo in trud, mu z 'všečkom' želimo izraziti podporo in vsem meščanom ter g. Kanglerju sporočiti, da želimo, da se kljub vsiljenemu odstopu, grožnjam posameznikov in diskreditacijam v nekaterih opredeljenih medijih vrne na politični parket in ponovno kandidira za župana Maribora ter tako dokaže pravo voljo ljudstva! Franc Kangler, zato ponovno kandidiraj!"

Spomnimo, Kangler je po številnih protestih in besedah, da je "gotof", napovedal, da bo kot župan Mestne občine Maribor odstopil konec leta.

Komentarjev 5
  • prosti.strelec 10:04 29.december 2012.

    Vsi ki se sklicujete na legalnost izvolitve, v razmislek, mislite da je Slovenija pravna država! Da sodstvo dela dobro, hitro in ažurno, da tožilstvo dela dobro in ažurno, da policija predkazenski postopek dela dobro in ažurno. ALI SE VAM NE ...prikaži več ZDI PRAVIČNO V TEJ DRŽAVI SE SKLICEVATI NA LEGALNOST, KO PA VSE TRI VEJE OBLASTI NE DELAJO DOBRO ! ! !

  • dragec 11:00 28.december 2012.

    MISLIŠ, DA ŽIVI NORMALNO?

  • privat 08:53 28.december 2012.

    naj se lolek nauči ,da ne živi v pravni državi!! Gotof si...