Magazin > Film & Glasba & TV
41 ogledov

Kanye ne sme nastopiti na Glastonburyju

Kanye West FameFlynet
Več kot 61 tisoč britanskih glasbenih oboževalcev je podpisalo peticijo, s katero bi Kanyeju Westu prepovedali nastop na letošnjem festivalu Glastonbury.

Kanye West ni pravi za nastop na festivalu Glastonbury, saj se njegov stil ne ujema z zgodovino in dediščino tega priljubljenega glasbenega festivala. Da Kanye letos junija ne bi nastopil na festivalu, je več kot 61 tisoč ljudi podpisalo peticijo.

Neil Lonsdale, ki je s peticijo začel, meni, da ameriški raper žali glasbene oboževalce po vsem svetu, predvsem pa ne ustreza festivalskemu standardu. "Kanye glasno izraža svoje poglede na glasbo,“ je na strani Change.org, kjer so začeli zbirati podpise, zapisal Lonsdale. "Moral bi poslušati nasvete, ki jih daje in svoj nastop predati nekomi, ki si ga zasluži." Dodal je še, da je Kanye kot eden glavnih glasbenih akterjev na festivalu "glasbena krivica“ in da bi ga moral producent festivala zamenjati. "Ni važno, ali si črn, bel, heteroseksualec ali gej. Če se obnašaš kot Kanye, moraš pričakovati nekaj nasprotovanj,“ je še zapisal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.