Magazin > VIP
14 ogledov

Kanye West imel nov izpad

Justin Timberlake Jay-Z Reuters
Ameriški raper Kanye West očitno hoče Jay-Z-ja samo zase. Pred nekaj dnevi je imel zaradi njegovega sodelovanja z Justinom Timberlakom namreč ljubosumen izpad.

Poleg svoje glasbe je Kanye West najbolj znan po otročjem obnašanju in čudnih izpadih. Po tem, ko se je leta 2009 osramotil na podelitvi MTV-jevih videonagrad, ko je nesramno prekinil zahvalni govor Taylor Swift, je imel pred nekaj dnevi spet svoj trenutek.

Kanye West Jay-Z | Avtor: Reuters Reuters
Med koncertom v Londonu je med pesmijo Clique odkrito povedal, kaj si misli o sodelovanju Jay-Z-ja in Justina Timberlaka, saj je svoje misli po rapersko skoval v rimo: "Remind me again who’s the original superfly. Man, I got love for Hov but I ain’t f***ing with that Suit & Tie." To bi v prevodu zvenelo nekako takole: "Spomnite me, kdo sta originalno najbolj vroča. Stari, obožujem Hova, a ne bom se zaj****al s tem Suit & Tie." V zadnjem stavku je Kanye uporabil Jay-Z-jev vzdevek "Hov", s "Suit & Tie" pa se je nanašal na najnovejšo Justinovo pesem, pri kateri pevec sodeluje z Beyoncéjinim možem.

A Kanyeja ne boli le to, da sta skupaj posnela pesem, prizadelo ga je tudi dejstvo, da sta si dovolila v duetu nastopiti še na letošnjih Grammyjih. Zato je med londonskim nastopom nadaljeval: "Remind me again why we in this s***. Remind me again why the Grammys can suck my d***." Prevod: "Spomnite me, zakaj smo v tem sranju. Spomnite me, zakaj mi Grammyji lahko potegnejo ti**."

Ob vsem tem nas zanima le, kdo bo večji otrok, ko bo Kanye poleti dobil hčerko s Kim Kardashian?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.