Šport
101 ogledov

Kapetan ostaja pri ACH Volleyju

Sport 02.03.10, andrej flajs, kapetan ach volley, foto: www.alesfevzer.com www.alesfevzer.com
Vodstvo slovenskega državnega odbojkarskega prvaka ACH Volleyja se je s svojim kapetanom Andrejem Flajsem dogovorilo za novo triletno sodelovanje. Nekdanji slovenski reprezentant bo oranžni dres nosil do leta 2018.

Andrej Flajs je dres ACH Volleyja, takrat se je ekipa imenovala še Merkur Bled, oblekel z osemnajstimi leti, v sezoni 2001/2, z izjemo sezone 2007/8, ko je eno leto igral za francoski Beauvais, pa je ves čas igral za najboljšo slovensko odbojkarsko ekipo zadnjega desetletja.

Po koncu minule sezone se je 32-letni Flajs želel še enkrat podati v tujino, a se je na koncu vseeno odločil, da ostane v vrstah ACH Volleyja. Ta je pred njim že podpisal pogodbi z Rokom Satlerjem, ki je v zadnjih sezonah igral za Posojilnico Dob in mladinskim reprezentantom Žigo Donikom, dozdajšnjim igralcem Lunos Maribora.

Ljubljančani bodo tudi v letošnji sezoni igrali v ligi prvakov. V skupini F bodo njihovi nasprotniki Modena (Italija), Lotos Trefl Gdansk (Poljska) in Vojvodina NS Seme (Srbija).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.