Magazin > VIP
34 ogledov

"Kar te ne ubije, te okrepi"

Alja Krušič Anže Petkovšek
Alja Krušič, zmagovalka letošnje sezone šova Slovenija ima talent o zmagi, načrtih in ljubezni ...

Si zmago pričakovala?
Počutim se fenomenalno, zmage nisem pričakovala. Da sem dejansko stala tukaj, to se ne da opisati. Sploh se še ne zavedam, da sem zmagala. Nisem si mislila, da bom prišla tako daleč. Verjetno bom dojela šele zjutraj. Trenutno je vse, kar si želim, videti svoje navijače, svoje domače. Podpora družine mi pomeni največ na svetu. Zaradi njih sem prišla tako daleč.

Kdo je bil tvoj favorit?
Moja favoritka je bila Ana, ker je res zelo dobra in bi ji zmago resnično privoščila. Sicer bi jo vsem, njej pa še posebno, saj se je potrudila in pokazala, da bolezen ni ovira.

Z zmago si osvojila tudi 50 tisoč evrov. Že veš, kako jih boš porabila?
Trenutno še ne vem. Zmage nisem pričakovala, zato tudi nisem ničesar načrtovala. Vsekakor pa bo šlo za glasbo in študij.

Kdo je tvoj glasbeni vzor in koliko časa si se pripravljala na finalni nastop?
Vsekakor je to moja družina. Ker vsi pojejo, mi z napotki veliko pomagajo, res so moj največji vzor. Na finalni nastop sem se pripravljala vsak dan od polfinala naprej.

Gole fotografije jo niso ustavile

V času šova si se spopadla tudi s prvo grenko zvezdniško izkušnjo. Po spletu so namreč zaokrožile tvoje gole fotografije.
Na to nimam komentarja. Zdaj sem dokazala, da kar te ne ubije, te okrepi.

Najlepši trenutek v teh nekaj mesecih je bil …
Celoten šov je bil  fenomenalen. Do konca življenja bom hvaležna očetu, ki me je prijavil.

Šov ti je prinesel tudi veliko prepoznavnost. Kako se spopadaš s tem?
Res je, veliko ljudi me ustavlja, za mano vpije 'Ti si pa tista s talentov' in mi čestita, kako dobro pojem. Same lepe besede, na kar se lahko še bolj oprem in v vsakem nastopu še toliko bolj uživam.

Kakšni so načrti za naprej?
Seveda želim pevsko kariero razvijati tudi naprej in posneti svoj album, a to se šele razvija. Res si želim zgraditi takšno kariero, kot jo ima Maja Keuc, ki se je prav tako uveljavila na talentih. Upam, da mi bo uspelo. Kar se tiče študija, pa bom verjetno izbrala kaj drugega, saj si pri meni prvo mesto delita glasba in šport. Oboje me zelo veseli.

Poleg zmage si v času šova osvojila tudi ljubezen, kajne?
Res je, vendar več ne bi izdala. Sčasoma bom povedala tudi to, lahko pa namignem, da je glasbenik (smeh).


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.