Magazin > VIP
27 ogledov

Kardashianovi se bojijo za svoja življenja

Khloe Rob Kardashian Profimedias
Khloe in Rob se bojita za svoje življenje in sta si priskrbela boljšo varnost.

Brat in sestra, Khloe in Rob Kardashian, se v zadnjih nekaj dneh zelo bojita za svoje življenje, saj so njunega prijatelja umorili na ulicah Los Angelesa. Pokojni raper Chinx Drugz je bil dober prijatelj Frencha Montane, fanta Khloe Kardashian.

"Tako Khloe kot tudi Rob se zelo bojita za svoje življenje,“ je povedal vir blizu družini Kardashian in dodal: "Poleg tega, da sta povečala število varnostnikov, sta tudi veliko zaprta v svojih hišah. Khloe je najela še nekaj osebnih varnostnikov za dodatno varnost na ulicah.“

Khloe je sicer znana po tem, da gre ven iz hiše raje brez varnostnikov kot z njimi, saj meni, da lahko sama obvlada oboževalce, a zdaj se zaveda, da potrebuje pomoč pri varovanju.

V zadnjih nekaj tednih se je povečevala napetost med Frenchom Montano in Lamarjem Odomom, bivšim može Khlo Kardashian. Za enkrat še vedno preiskujejo, kdo je morilec raperja, a se bojijo, da je to povezano prav s sporom Frencha in Lamarja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.