Šport > Nogomet
64 ogledov

Katanec rešuje kadrovsko krizo

(Domžale - Olimpija) prva liga andraž šporar Anže Petkovšek
Selektor Srečko Katanec je namesto poškodovanih Roberta Berića in Kevina Kampla na priprave povabil napadalca Basla Andraža Šporarja in vezista Maribora Aleksa Pihlerja.

Selektor Katanec izmed prvotno predvidene petindvajseterice ne more računati kar na tri nogometaše, zato je že vpoklical dva novinca.

Na Malto in pozneje na Poljsko, kjer bo Slovenija igrala prijateljsko tekmo, zaradi poškodb ne bodo potovali Kevin Kampl (poškodbo narta je staknil na tekmi lige prvakov med Tottenhamom in Bayerjem), Robert Berić (z azerbajdžansko Gabalo si je poškodoval stegensko mišico), pa tudi ne Roman Bezjak, ki soigralcem ne bo mogel pomagati zaradi zlomljenega prsta na nogi.

Danes sta zaradi vseh težav, na seznamu poškodovanih je tudi Bojan Jokič, selektorjevo vabilo prejela še vezni igralec Maribora Aleks Pihler, ki je bil član reprezentance že za tekmi s Slovaško in Anglijo, vendar ni zaigral, ter napadalec izbrane vrste do 21 let in švicarskega Basla, Andraž Šporar.

Reprezentanca se bo pred potjo na Malto zbrala na Brdu pri Kranju v ponedeljek, prvi trening pa bo opravila ob 16. uri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.