Magazin > VIP
380 ogledov

Katarina Benček sedaj stvari vidi v čisto drugačni luči

Katarina Benček Facebook
Lepotica in podjetnica Katarina Benček se je spomladi za nekaj časa preselila v Ameriko, ki ji je dokončno odprla oči.

"Približuje se moj 30. rojstni dan in mislim, da je to obdobje, ko človek dela neke zaključke o svojem življenju. Ta številka je na nek način zastrašujoča, po drugi strani je pa to neko lepo obdobje, ko imaš vso svobodo sveta. Zato sem se tudi sama odločila odpotovati v Los Angeles, kar je bila zame izjemno lepa izkušnja, ki ti odpre obzorja, saj spoznaš veliko drugih kultur in običajev. Ljudje so zelo raznoliki, veliko ti dajo ter veliko novega se naučiš," pravi Benčkova, ki pa je spoznala, da se v Ameriki ne cedita le med in mleko: "Po treh mesecih sem se vrnila v Slovenijo, ki jo zdaj vidim v čisto drugačni luči. Škoda je, ker je ne cenimo dovolj in mladina uhaja iz države. Imamo odlično geografsko lego, kakovost življenja na visoki ravni,  predvsem hrano. V Ameriki moram vsako embalažo 10x obrniti in pogledati, da ne bom jedla samih umetnih sestavin." 

Katarina se po delovnem poletju na Hvaru za tri mesece sicer vrača v Ameriko, glede obstanka pa pove le to, da je svet velik, tudi kar se ljubezni tiče: "Trenutno sem v nekem obdobju raziskovanja sebe in vsega okoli sebe. To je to kar lahko povem. Zato tudi trenutno ne razmišljam o vezi, ker bi rada pri sebi še veliko ugotovila in naredila, preden bi bila pripravljena na ta korak."

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.