Magazin > VIP
65 ogledov

Katarina Pacina zbadala zaradi dekleta

scena 27.01.11. Katarina Cas, intervju, igralka, vodilteljica, foto: Anze Petkov Anže Petkovšek
Katarina Čas, ki trenutno pripravlja predstavo Ko ko Komedija, je spregovorila o snemanju filma z enim legendarnih filmskih igralcev Alom Pacinom

Napovednik za film Danny Collins s Katarino Čas smo si že lahko ogledali. V filmu Časova igra zaročenko Ala Pacina. "Za zdaj lahko povem le, da gre za večjo vlogo in da igram zaročenko Ala Pacina, kiima v filmu glavno moško vlogo. Gre za komedijo in vse scene, ki jih imam v filmu, so z Alom Pacinom," je povedala za Story. 

Katarina je zadnji preizkus za vlogo opravila v Los Angelesu, saj so morale tri finalistke opraviti avdicijo z igralcem. "Še zdaj ne vem, kaj se je zgodilo, a takoj, ko sem vstopila v sobo, kjer je bil Al Pacino, nisem več čutila nikakršne treme. ... Sprva smo se malce ogrevali s sproščenim klepetom, kjer sem Pacinu razlagala, da Slovenija ni Slovakija, in ga spraševala, ali je že kdaj obiskal našo državo," je dejala.

Pacino je bil nad njo navdušen. Dvojica se je dobro ujela in se veliko nasmejala na račun drug drugega. Katarina ga je večkrat zbodla na račun njegovega dekleta, ki je mlajše od nje, a ker si delita smisel za humor, ji tega ni zameril. 

Komentarjev 1