Magazin > VIP
37 ogledov

Katarina Mala v veselem pričakovanju

Katarina Mala Marjan Peter
Pevka Katarina Mala bo postala mamica.

"Na določenih dogodkih so me ljudje malo postrani gledali in bili sumničavi, jaz pa vsa zadekana,“ je za Pop In povedala Katarina Mala, ki bi novico najraje obdržala zase vse do konca.

S partnerjem Robertom sta otroka načrtovala. "Odločila sem se, da sem pripravljena, kar sem mu tudi povedala. On že ima tri otroke, tako da je bila odločitev tudi na njem.“ Spola otroka še ne vesta, prav tako nista še izbrala imena, vesta pa, da bo otrok imel dvojno državljanstvo, saj je Katarinin partner Anglež. 

Katarina bo rodila v Sloveniji, partner bo ob njej, tako kot tudi doula. "Ugotovila sva, da si v naši ljubi Sloveniji nihče ne želi govoriti angleško oziroma se nihče ne potrudi. Bi si pa želela, da mi med porodom ne bi bilo treba prevajati,“ je odločitev pojasnila Katarina. S pripravo otroške sobice se jima ne mudi, saj je za to še dovolj časa. Dojenček naj bi privekal na svet v začetku maja. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.