Magazin > VIP
1021 ogledov

Katarino Benček javno blatil moderator

Katarina Benček mediaspeed
Na premieri filma Inferno je moderator javno blatil Katarino Benček. Ta je na svojem Facebook profilu vrnila udarec.

Na Facebooku smo zasledili status Katarine Benček, kjer je zapisala, kaj se ji je zgodilo na premieri filma Inferno. Prireditev je vodil Uroš Bitenc, sicer radijski moderator Radia Antene. Zapisala je, da ima dovolj predalčkanja: "Sem Katarina, sem blond, rada hodim urejena po svetu, skrbim za svoj videz in sem neumna." V nadaljevanju je zapisala knjige, ki jih je prebrala, svoj dosežek na maturi in dodala, da je osem let igrala klavir. Uroš se je na premieri namreč pohecal na njen račun, ko je dvignila roko, da je prebrala knjigo Inferno. Ta jo je med občinstvom zagledal in rekel: "Katarina Benček, koga pa ti 'farbaš', da bereš?"

Uroš Bitenc | Avtor: mediaspeed mediaspeed
Pod statusom se je javilo kar nekaj Katarininih prijateljev in oboževalcev, ki jo branijo in menijo, da je Uroš naredil napako in da tega ne bi smel reči. Odziv na Uroševe besede je bil res velik in kot je za Žurnal24 povedal, tudi sam ni pričakoval, da bo tako: "Nisem tega pričakoval, bil je hec in očitno v trenutku, ko je bilo Katarini dovolj šal na njen račun. Kar razumem. Po moderaciji sem sedel za njo in takoj videl, da mi na Facebooku piše sporočilo. Vprašal sem jo, v hecu, če mi že piše, pa je odvrnila, da je hudo užaljena in jezna. Takrat sem rekel, da razumem in da priznam, da kdaj prehitro kaj rečem. Mislil sem, da bo to, to. Naslednji dan pa to, cel 'halo' na Facebooku."

Katarina pa je za naš portal povedala, da je le želela opozoriti, da je med šalo in žaljenjem zelo tanka meja: "Ko sem napisala ta status, sem vedela, da bo to sprožilo cel plaz komentarjev, tako zagovornikov ene ter druge strani. Malo konstruktivne debate ne škodi. Bistvo vsega je bilo, da je velika razlika med šalo in žaljenjem. Meja je tanka in le izkušeni govorci, komiki znajo hoditi po robu. Nisem prišla na stand-up ali žar, da me bodo izpostavljali na tak način. Ne gojim nobene zamere do Uroša, daleč od tega. Želela sem tudi jaz enkrat nekaj povedati na glas. Z Bitencem pa se morda enkrat srečava z mikrfonom v roki, skupaj na odru in takrat bo to 'fair play'."

Komentarjev 9
  • Žurnalček 16:36 16.oktober 2016.

    Če bi bila "pr seb " se ne bi tetovirala !

  • Žirafa 19:49 15.oktober 2016.

    Draga Katarina, če si že želela dokazati, da si inteligentna, bi to lahko storila v približno berljivi slovenščini. S tem skrpucalom si samo potrdila, da si zabita blonda.

  • matermila 19:25 15.oktober 2016.

    In kdo je Benčkova Katica?Še nisem slišal zanjo,na slikci je pa kar čedna.