Magazin > VIP
26448 ogledov

Ne boste verjeli, kaj si Kataya brije

Kataya Osebni arhiv
Kataya se že dve leti poslužuje lepotne prakse, za katero pravi, da je v svetu lepotnih blogerk že priznana.

"Obraz si brijem že dve leti in dlačice ne zrastejo močnejše," je povedala Kataya. "Brijem si samo puhec ob strani obraza."

Kataya se je za ta postopek odločila, ko je prebrala, da so si obraz brile nekatere hollywoodske zvezde v 50. letih. Po britju naj bi imele sijočo kožo, na katero se ni prijel puder. Kataya kot glavni razlog za takšno odločitev navaja gladko kožo, lažje nanašanje pudra ter svilnat obraz brez dlačic. 

Svojo rutino je pokazala tudi na svojem blogu, kjer obljublja bralcem vpogled v njeno življenje, nasvete in osebne izpovedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Komentarjev 11
  • dejkosmejko 13:51 25.november 2016.

    Kataya lahko užge edino pri Avdiću.... edinemu uvožencu, ki še dons misli da je odkril bistvo slovenskega naroda... pa ma v svojem še marsikaj za poštimat.... zakaj se rajš ne loti pri sebi doma....????

  • dejkosmejko 13:49 25.november 2016.

    Ne morem verjet s kako nepomembnimi stvarmi se slovenci obremenjujejo.... PRVIČ... Kataya je umetniško ime, za katerim se najbrž skriva zafurstrirana oseba, ki se sramuje imena katerega so ji/mu dali starši... DRUGIČ S spremembo svojega imena ni naredila NIČ!TRETJIČ... ...prikaži več Pdatek kje se vse brije je povsem nepomemben za boljši jutri slehernega slovenca... torej gre zgolj za potenciranje njenega ega in poveličevanja "VIP" slovencev.... če sploh obstajajo.... ker sem do danes uspel od POMEMBNIH SLOVENCEV odkriti zgolj PREŠERNA in TOPORIŠIČA..... vse ostalo pa je bluz, balast in, če hočete moderno verzijo "FAKE"!

  • antitrust 18:45 02.september 2016.

    hahaha