Magazin > VIP
127 ogledov

Kataya: Medicina mi ne more več pomagati

Kataya Rio
Postavna pevka se bori z kroničnim vnetjem mehurja že dolga leta in pravi, da ima za vsak slučaj s seboj zdravila.

Slovenska pevka Kataya je razkrila, da ima že več kot deset let hude težave z mehurjem, saj ima postavljeno diagnozo kroničnega vnetja. Za bolezen, ki se nenehno ponavlja, naj ne bi bilo zdravila. "Najbolj sporno je, da mi je zdravnik rekel, da mi sodobna medicina ne more več pomagati. Ko mi je to rekel, sem se začela sama bolj zanimati o tem in tako sem prišla do zaključka, da moram sama nase najbolj paziti, ker to ne bo nikoli šlo stran," je za Žurnal24 povedala Kataya.

"Včasih imam manjše pavze, ko težav ni, vendar se pa te nenehno pojavljajo, ko imam resnega fanta, saj se stanje poslabša, ko sem spolno aktivna. Imam polno gelov, zdravil in vse živo," je še dodala in povedala, da so to "najhujše bolečine, ki jih je doživela".

Ko smo povprašali o snemanju oddaje Znan obraz ima svoj glas pa je povedala, da je super in da nima težav: "Največji plus pri tej oddaji je, da je na odru vroče in nikoli nas ne zebe. Med tem, ko vsi ostali umirajo od vročine sem jaz srečna, ker se ne bom prehladila. Poleg tega za nas zelo lepo skrbijo že zaradi glasilk in zato ni nikjer klime."

Komentarjev 1
  • leonardo 08:26 02.maj 2015.

    Kataya, oglasite se. Dve leti že nimam problema. To se da ozdraviti, samo ne z zdravili kakršne predpisujejo naši zdravniki. Oni pač predpisujejo samo zdravila in se ne poglabljajo od kje izvirajo težave! Lep dan.