Magazin > VIP
53 ogledov

Katayo zasledoval z avtom

Kataya Andraž Martinšek
Kataya je pred tremi tedni doživela neprijetno izkušnjo.

Kataya je za naš portal povedala, da je imela pred tremi tedni v Medvodah nadvse neprijetno izkušnjo z nekim moškim. "Med tekom me je opazil in mi nato z avtom čisto počasi sledil ... In počel stvari … Grozno je bilo. Stekla sem domov, pa se je pripeljal za mano,“ je razkrila pevka, ki sedaj ves čas s sabo nosi solzivec. "Že tako me ljudje opazujejo, sedaj imam pa še fobijo. Saj takšne stvari se dogajajo tudi drugim, ki niso izpostavljeni, saj je voajerjev veliko. Upam, da gre za enkratno izkušnjo, a previdnost ni odveč, zato sedaj tečem le še s solzivcem v roki. Tega sem si sicer kupila že preden sem šla v ZDA, pa se mi zdi, da je tam bolj varno kot tukaj.“

Kataya o dogodku ni obvestila policije, saj ni videla registrske tablice. "Če bi se to še enkrat zgodilo, se bom ustavila in si jo poskušala zapomniti,“ je še povedala lepotička.

Komentarjev 2
  • Skippy 16:47 02.junij 2015.

    Haha, kaki nonsense.

  • Avatar skeptik
    skeptik 14:44 02.junij 2015.

    jooooj, kaj človek vse naredi za 5 minut slave in prepoznavnosti..... Prvič, Kataya ni nobena lepotička, drugič je malce pomešala voajerje in eksibicioniste. In dečko se je pač raziskoval in je ni napadel. Torej bi solzilec lahko uporabila samo zase, ...prikaži več da ne bi mogla tega gledati :))))Ultrainteligentna bejba, ni kaj. Njen smeh in bebave izjave v ZOISG šovi so kronski dokaz za to.