Magazin > VIP
44 ogledov

"Kate je obsedena s Kardashianovimi"

Kim Kardashian FameFlynet
Kate Middleton naj bi bila nora na resničnostni šov slavne družine Kardashian, potem ko je izvedela, da je Kim Kardashian njena velika oboževalka.

Ko je Kate izvedela, da je Kim njena oboževalka, poleg tega pa tudi ona svojega prvega otroka pričakuje v juliju, je vojvodinja začela redno spremljati priljubljeni šov njene družine, Keeping Up With Kardashians. "Vse odkar Kim omenja Kate v intervjujih in v javnosti, se je tudi Kate začela zanimati zanjo in gledati njen šov," je izdal neimenovani vir in dodal, da Kate misli, da so Kardashianovi zelo zabavna družina. "Ljudje pozabljajo, da je Kate čisto navadno dekle, ki se je pač poročila v kraljevo družino. Vseeno pa še vedno uživa ob gledanju takšnih šovov, kot ostali ljudje." A William ni tako navdušen nad slavnim klanom Kardashian kot njegova žena. "Will ne gleda šova in se celo norčuje iz Kate, ker je tako obsedena z njimi."

Vir je še izdal, da je 31-letna vojvodinja počaščena, da jo Kim tako ceni. Slavna starleta naj bi ji pred kratkim celo poslala darilo ob nosečnosti in ji zraven še napisala ganljivo sporočilo. No, morda pa celo postaneta celo prijateljici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.