Magazin > VIP
40 ogledov

Kate Middleton doživljala pekel

kate middleton Profimedias
Kate Middleton ni bilo vedno z rožicami postlano …

Kate Middleton sedaj živi sanje mnogih deklet po svetu. Vojvodinja sicer tudi prej ni živela v pomanjkanju, saj prihaja iz premožne družine, ki ji je lahko izpolnila vsako željo, le prijateljstva in naklonjenosti sošolcev in sošolk si Kate ni mogla kupiti. Avtor Sean Smith, ki je napisal Katino biografijo, je odkril, da so se v dekliški šoli Downe House ostali otroci Kate izogibali. Bila je žrtev psihičnega in fizičnega nasilja.

Tudi zato se Kate aktivno zavzema za žrtve mobinga v šolah. Na konferenci ravnateljev je Kate povedala, da je v šoli doživljala pekel, a dodala, da so jo starši in učitelji ves čas podpirali. "Seveda pa takšne sreče nimajo vsi. Ravnatelji lahko vplivate na tisoče otrok in lahko marsikaj dosežete,“ je prepričana žena princa Williama.

Kate in William sta svate na svoji poroki leta 2011 prosila, naj jima ne kupujejo daril, ampak denar nakažejo dobrodelnim organizacijam, med drugim tudi organizaciji, ki se zavzema za žrtve mobinga Beatbullying.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.