Magazin > VIP
17 ogledov

Kate Middleton zasenčila vse!

Kate Middleton
1/8
EPA
Najbolj slavna vojvodinja ta hip se je očitno že poslovila od poporodnih kilogramov, saj je sinoči naravnost sijala na prvem slavnostnem dogodku po rojstvu sina Georgea.

Potem ko je Kate Middleton julija postala mamica, se je zdaj že drugič pojavila na družabnem dogodku, na katerem je naravnost sijala. Konec avgusta se je z Williamom udeležila maratona, sinoči pa ga je spremljala na slavnostni prireditvi v Londonu, kjer je zasenčila prav vse preostale dame.

Vojvodinja je nosila bleščečo obleko svoje najljubše oblikovalke Jenny Packham in čevlje Jimmyja Chooja za 750 ameriških dolarjev, pričesko pa je imela kot vedno do potankosti urejeno. Njeno desno zapestje je krasila diamantna zapestnica, na levi roki pa se je bohotil zaročni prstan princese Diane.

Mali George je medtem mirno spal doma, Kate pa je pred kratkim povedala, da je izjemno priden fantek in da nima težav s spanjem. "A vem, da se to lahko hitro spremeni," je dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.