Magazin > VIP
24 ogledov

Kate naj bi bila znova noseča

princ William, Kate Middleton FameFlynet
Bo novo leto prineslo še enega kraljevega dojenčka? Iz Velike Britanije prihajajo vesele govorice.

Pet mesec po rojstvu prvorojenca naj bi Kate Middleton in princ William že pričakovala svojega drugega otroka, navajajo britanski mediji. In kdo je sprožil te govorice? Kar vojvodinja kambriška sama. Na eni od filmskih premier v začetku decembra je njena roka ves večer počivala na trebuščku.

Viri sedaj potrjujejo, da je noseča tri mesece. Po navedbah očividcev je bil trebušček že vidno napet, William pa je bil do svoje soproge izjemno pozoren. Šepetal ji je na uho in jo spraševal, kaj bi potrebovala.

Vir blizu kraljevega dvora pa je celo povedal, da sta družini naravnost navdušeni nad novico o še enem potomcu. O nosečnosti naj bi izvedeli med božičnim kosilom, dokler pa z dvora ne bo prišla uradna novica o nosečnosti, bodo seveda molčali.

Kate si želi, da bi se rodila deklica. Če se bo njena želja izpolnila, bo izbrala eno od družinskih imen. Njena mati Carole Middleton že navija za ime Diana, kot je bilo ime Williamovi materi, zakonca pa razmišljata celo o imenih Elizabeth ali Philippa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.