Magazin > VIP
115 ogledov

Kate odgovorila na vprašanje, ki je razjedalo fane Titanika

titanik Profimedias
Je Rose pustila svojega ljubimca umreti?

Oboževalci filma Titanik, v katerem sta glavno vlogo igrala Kate Winslet in Leonardo DiCaprio, se že 20 let sprašujejo, ali so bila vrata, na katerih je v ledeni vodi ležala Rose, res tako majhna, da na njih za Jacka ni bilo več prostora.

Kate Winslet je v pogovorni oddaji sedaj razkrila resnico. Igralka je povedala, da so bila vrata dovolj velika za oba … Legendarni prizor so pod drobnogled vzeli celo ustvarjalci oddaje Uničevalca mitov (Mythbusters). Režiser filma James Cameron je pred leti razložil, da bi se vrata potopila, če bi na njej ležali dve osebi, a uničevalca mitov sta s preizkusom ugotovila, da se ne bi, če bi pod splav namestili reševalni jopič.

Kakor koli že, Cameron v nobenem primeru ne bi spremenil konca filma. V intervjuju za The Guardian je izjavil: "Počakajte trenutek, poklical bom Williama Shakespeara in ga vprašal, zakaj sta morala Romeo in Julia umreti.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.